Un accident rutier foarte grav, cu patru victime, printre care o adolescentă de 15 ani, toate din județul Bacău, a avut loc în localitatea Vânători-Neamţ (zona Zimbrăriei), relatează adevarul.ro.

Accidentul a avut loc pe 8 septembrie, în jurul orei 10.00, mașina în care se aflau cele patru persoane rănite izbindu-se violent de un copac de pe marginea drumului.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ a reieşit că în timp ce un bărbat de 53 de ani, din Bacău, conducea un autoturism pe DJ 155 C, în localitatea Vânători-Neamţ, din direcţia Mânăstirii Neamţ spre DN 15 B, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, părăsind partea carosabilă şi intrând într-un copac”, a informat Georgiana Moşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, a două femei, de 49, respectiv 52 de ani şi a unei fete în vârstă de 15 ani, din judeţul Bacău, pasagere în acelaşi autoturism. Victimele au fost preluate şi transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, mai scrie sursa citată.

Fata de 15 ani a fost transportată la spital în comă, femeia de 49 de ani cu fractură la nivelul bazinului şi celelalte două victime cu multiple traumatisme. (foto: adevarul.ro)