Pentru remedierea unei avarii pe conducta de alimentare cu apă potabilă Stație Tratare Dărmănești- TG. Ocna- Onești, aparținând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău), în zona Titești – Tg. Ocna, SC CRAB SA anunță oprirea alimentării cu apă a municipiului Onești, mâine, 11.09.2019, începând cu ora 09.00, aproximativ 6 ore, pentru executarea lucrării, după care se va încărca conducta de aducțiune. Furnizarea în regim normal urmează a se face după încărcarea conductei. 

Lucrătorii RAJA au luat măsurile necesare ca, în cazul apariției unei avarii pe acest tronson, locuitorii municipiului Onești să nu sufere de lipsa apei potabile. Astfel, echipele RAJA au avut grijă ca rezervorul de apă Cuciur să fie plin.

În această situație, RAJA SA va alimenta municipiul Onești cu apă potabilă din rezervor. RAJA SA recomandă consumul cu moderație al apei în acest interval de timp, iar în cazul apariției unor probleme neprevăzute pe tronsonul afectat de avarie, vom reveni cu detalii despre programul de furnizare al apei potabile. (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)