Dragoș și Adrian Pavăl, cei doi oameni de afaceri băcăuani care dețin retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială românească, au preluat proiectul de birouri The Bridge, din zona Orhideea din Capitală, una dintre cele mai “fierbinți” zone de birouri din București, informează zf.ro.

Proiectul de birouri achiziționat de frații Dragoș și Adrian Pavăl are o valoare de piață de aproximativ  200 de milioane de euro, potrivit estimărilor zf.ro, și este format dintr-o clădire finalizată, al cărei chiriaș principal este BCR și dintr-o a doua clădire în construcție.

În plus, tranzacția ar fi cuprins și un teren aflat tot în zona Orhideea, unde urmează a fi construită a treia clădire de birouri din cadrul asamblului dezvoltat de compania Forte Parteners, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari locali.

Cea de-a treia clădire va fi și ea preluată de Dedeman după finalizare.

Birourile The Bridge sunt dezvoltate de compania Forte Partners pe terenul fostei fabrici de pâine Spicul, vizavi de Carrefour Orhideea. Cel mai mare chiriaş al proiectului de birouri The Bridge este BCR, cea mai mare bancă din România. De altfel BCR este unul dintre finanţatorii grupului Dedeman.

Frații Pavăl a fost foarte aproape să preia și birourile israelienilor de la AFI, însă afacerea nu s-a mai făcut din cauza unor neînțelegeri.