Originalitate, creație, culoare, acestea au fost dezideratele serii de marți, 1 august la Complexul SEASONS din Onești. O echipă tânără, novativă și dornică de a oferi publicului larg o diversitate aparte de mâncăruri s-a întrecut, ieri, într-un adevărat festin culinar.

Deși “materia de bază” părea la îndemână oricui la prima vedere, transformarea ulterioară a ingredientelor folosite a însemnat – atât pentru gurmandul declarat, cât și pentru cel atent cu siluetă sa -, o reală provocare. Dovlecelul, ridichea albă sau sfecla roșie, împreună cu brânză de capră și condimente ușoare sau aprige s-au transformat în aperitive ușoare – Carpacio – menite să dea startul pieselor culinare de substanță. Și după aceste platouri fresh, au urmat două supe inedite: de spanac și de ouă. Două texturi consistente și extrem de ușoare, una verde (spanac) cu brânză de capră rasă, cealaltă de culoarea untului și care învelea un ou pochat.

Și cum piesele grele vin după deschiderea oricărui concert, au urmat apoi: coastele de porc cu sos barbeque, șnițele cu semințe și tăvălite prin brezel mărunțit, măduva de vită servită cu o garnitură de roșii și hrean, direct din osul inelar, bulzul reinventat și “tigaia” picantă.

Absolut senzaționale au fost și coastele de porc picante gătite precum celebrele aripioare picante crispy de la KFC. O inovație a chefilor de la SEASONS, care ne scutește de un drum la Bacău, unde funcționează cel mai apropiat restaurant KFC.

Deși întâlnirea inițial denumită “Degustare” părea a fi doar o “ciupitură” de…gust, ea s-a transformat într-un adevărat festin culinar pentru toți cei interesați de bucătăria SEASONS. Concluzionând: la SEASONS vă întâlniți din această lună cu cele mai interesante, apetisante și creative delicii culinare.