Un bărbat în vârstă de 46 de ani a suferit multiple traumatisme grave, inclusiv fracturi ale coloanei, după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc din Botoșani, în timp ce încerca să se spânzure.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de marți, 31 iulie, spre miercuri, 1 august, într-un bloc de garsoniere din municipiul Botoșani.

Bărbatul s-ar fi certat cu femeia alături de care trăiește și a decis să se spânzure, în acest sens confecționându-și un ștreang pe care l-a legat de geam, pe exterior.

Bărbatul dorea astfel să atragă atenția întregii comunități, numai că planul i-a fost zădărnicit în momentul în care ștreangul s-a rupt sub greutatea sa.

Bărbatul a căzut în gol de la etajul trei și a suferit multiple traumatisme grave, inclusiv fracturi la coloana vertebrală, relatează observator.tv.

Martorii îngroziți au sunat la 112, iar o ambulanță l-a transportat pe bărbat, în stare foarte gravă, la Spitalul Județean de Urgență din Botoșani, de unde ulterior a fost transferat la Clinica de Neurochirurgie din Iași.