OK Sport Onești continuă să alimenteze handbalul feminin românesc cu jucătoare de perspectivă, ultimele exemple în acest sens fiind Alexandra Albu și Denisa Pavel, componente ale echipei de junioare III antrenate de profesorul Adrian Sava.

Alexandra Albu (foto stânga) și Denisa Pavel iau parte, începând de ieri, la o selecție națională organizată de Federația Română de Handbal (FRF), la Predeal. Acțiunea se întinde pe mai multe zile (până pe 11 august), și sunt prezente cele mai promițătoare tinere talente din țară.

“Le urăm succes handbalistelor Albu Alexandra și Pavel Denisa, participante la selecția organizată de FRH, este mesajul transmis celor două sportive de conducerea clubului OK Sport Onești.

Nu este pentru prima dată când sportive de la OK Sport Onești sunt convocate la astfel de acțiuni.

În decembrie 2017, nu mai puțin de șase handbaliste de la clubul din Onești – Daria Zvâncă, Ambra Ibănescu, Denisa Pavel, Alexandra Albu, Alexandra Pleșu și Alexia Anton – au participat la un trial național desfășurat în cadrul Centrului de Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, care a fost coordonat de fosta mare jucătoare a României, Steluța Luca.

De la clubul OK Sport Onești a plecat și pivotul Ștefania Jipa, (legitimată în prezent la CSM București) multiplă campioană națională la diferite categorii de vârstă și componentă a echipei naționale de junioare.