Un accident ușor s-a produs, în această dimineață (n.r. – miercuri, 01 februarie), în apropierea vechiului sediu al primăriei oneștene, o dubă de transport acroșând un autoturism marca Seat Ibiza, parcat neregulamentar.

Duba de transport se deplasa pe strada Radu Rosetti, venind dinspre bulevardul Oituz, iar probleme au apărut pentru șoferul acesteia când a remarcat că drumul se îngustează brusc, din cauza autoturismului Seat parcat pe carosabil și a altuia, garat pe partea cealaltă a străzii. “Am frânat, dar din cauza poleiului mașina a derapat înspre stânga. Nu aveam viteză mare, nici nu se poate circula cu viteză pe drumul acela îngust de lângă <dealul grecilor> ”, ne-a declarat tânărul aflat la volanul dubei. Din fotografii se observă că trei sferturi din autoturismul Seat se află în afara spațiului de parcare delimitat de autorități prin două dungi continue paralele trasate pe asfalt.

Nu cu mult timp în urmă, șeful poliției din Onești, comisar-șef Lucian Nastasiu, le-a cerut sprijinul autorităților locale pentru a pune puțină ordine în traficul de pe raza orașului, care astăzi se desfășoară haotic.

“Așa îi trebuie celui cu Seat-ul. Păi el și-a lăsat mașina acolo de parcă era strada lumă-sa! Poate că acum o să-i vină și lui mintea la cap și o să se civilizeze și el! La noi oamenii sunt foarte comozi, ar vrea să-și parcheze mașinile fix în locul unde au ei treabă, n-ar mai face un pas în plus pe jos, dacă s-ar putea!”, a spus un martor ocular.

Ieri, în preajma benzinăriei Mol, a mai avut loc un accident, o șoferiță lovind un bărbat pe trecerea de pietoni.