Constantin Lazăr, președintele municipalei PNL Onești și totodată consilier în cadrul Consiliul Local Onești, și Cezar Olteanu, consilier județean PNL, sunt, începând de astăzi, vicepreședinți ai organizației liberale județene.

Succesul reputat de Constantin Lazăr (foto) și de Cezar Olteanu la alegerile din cadrul Conferinței Județene a PNL Bacău este cu atât mai mare cu cât aceștia au ocupat două dintre cele doar opt posturi de vicepreședinți disponibile.

“Mă bucură încrederea pe care mi-au acordat-o cei 277 de liberali din județ care mi-au acordat votul lor. Asta îmi dă posibilitatea de a fi membru al echipei care va face ca PNL-ul să câștige pentru prima dată alegerile în județul Bacău, peste trei ani. Voi fi coleg cu domnul Lazăr, iar faptul că din această echipă face parte și dumnealui nu face decât să confirme ascensiunea filialei PNL Onești în cadrul organizației liberale județene”, ne-a declarat Cezar Olteanu.

Președinția PNL Bacău i-a revenit lui Ionel Palăr, președinte interimar până la alegerile de astăzi (n.r. – duminică, 23 aprilie), acesta fiind ales cu peste 70% din voturi (243), față de numai 102 obținute de singurul său contracandidat, Petrică Mihăilă.

Cezar Olteanu și Constantin Lazăr au intrat automat în Biroul Politic Județean al PNL. Rămâne de văzut dacă Ciprian Zarzu, al treilea liberal oneștean care a candidat pentru un post de membru al Biroului Politic Județean al PNL Bacău (dintre cele 27 disponibile) a obținut voturi suficiente pentru a face parte din această structură.