Levente Bartha, singurul sportiv oneștean prezent la ediția a 23-a a Jocurilor Olimpice de iarnă, care se desfășoară în aceste zile în orașul sud-coreean Pyeongchang, și colegii săi din echipajul de bob patru persoane masculin nu au putut face prea multe în condițiile în care au concurat cu un bob cu care alții se dau doar la antrenamente.

Echipajul Dorin Alexandru Grigore, Paul Septimiu Muntean, Florin Cezar Crăciun și Levente Andrei Bartha s-a clasat, duminică, pe locul 29, ultimul, în proba de bob patru persoane masculin din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang (Coreea de Sud).

Echipajul României a încheiat concursul cu timpul de 2:32.15, cumulat în cele trei manșe.

Rezultatul celor patru fusese anticipat oarecum de Dănuț Moldovan, component al echipajului de bob patru persoane al Austriei, clasat al șaptelea la finalul celor trei manșe.

Într-un interviu acordat reporterilor TVR, Moldovan spunea că “băieții noștri duc lipsă de materiale, au un bob cu care alții se dau doar la antrenament, deci au nevoie de ceva mult mai bun”.

În plus, boberii români nici nu au avut ocazia să se familiarizeze mai bine cu pista, față de adversarii lor care au avut câteva coborâri în plus concurând și la proba de bob două persoane.

Sursa foto: www.facebook.com/Levente.Bartha