Pilotul oneștean de raliuri Adrian Răspopa și-a luat revanșa față de fani după abandonul tehnic de la Raliul Moldovei  și a câștigat Raliul Perla Harghitei la categoria 2 Roți Motrice, la sfârșitul săptămânii trecute.

Echipajul Adrian Răspopa – Cosmin Diacu s-a instalat în fruntea clasamentului categoriei 2 Roți Motrice încă din prima zi de concurs, poziție pe care aveau să o păstreze până la finalul competiției.

Cel mai mare factor de stres l-am avut sâmbătă, cu vremea. Dacă în parcul de service, aflat în Odorheiul Secuiesc, ploua, atunci când ajungeam la startul probelor speciale apărea soarele și asfaltul se usca, astfel că alegerea pneurilor a fost puțin mai dificilă decât m-aș fi așteptat.

Am avut parte de o replică frumoasă și consistentă pentru prima poziție din partea echipajului format din Adrian Teslovan și Imre Cseh, iar asta ne-a motivat și mai mult. Pe de altă parte, eu și Cozo, copilotul meu, am reușit să avem un ritm foarte bun, care ne-a permis să ne menținem poziția de lideri și să ne mărim ușor avantajul obținut în prima zi. Suntem foarte mulțumiți că ne-am îndeplinit ambele obiective, respectiv victoria în clasamentul 2 RM (n.r. – 2 Roți Motrice) și un loc în primii zece la general!”, a declarat Adrian Răspopa, la finalul competiției, pentru motorsportnews.ro.

Adrian Răspopa și Cosmin Diacu au terminat pe locul 9 în clasamentul general al Raliului Perla Harghitei, care a pus capăt primei părți a sezonului de raliuri. Următoarea competiție va avea loc în perioada 8-10 septembrie – Raliul Iașului, iar sezonul se va încheia cu Raliul Sibiului.

Sursa foto: motorsportnews.ro, desteptarea.ro