Chimcomplex SA Borzeşti, în calitate de actor economic care a depus o ofertă angajantă în cursa pentru cumpărarea activelor Oltchim Râmnicu Vâlcea, salută toţi susţinătorii săi în acest demers şi este încrezător în evaluarea corectă şi transparentă a ofertelor.

“Mulțumim tuturor partenerilor care ne sprijină în acest demers. Mulţumim mediului academic ce a înţeles şi a susținut deschiderea noastră către viitorii ingineri chimişti ce încă sunt pe băncile şcolii, mulţumim mediilor financiar şi de afaceri ce au realizat că demersurile unui antreprenor român cu un exemplu de succes similar la activ au ca obiectiv final relansarea şi performanţa economică a platformei chimice din Râmnicu Vâlcea, relevanţa acesteia din punct de vedere industrial, la nivel regional şi bunăstarea pentru comunităţile locale dependente de buna funcţionare a acesteia. O tranzacţie de asemenea anvergură nu poate fi făcută decât într-o echipă sudată, bine închegată şi perfect sincronizată”, a declarat Ştefan Vuza, preşedintele SCR, care controlează Chimcomplex SA Onești, pentru site-ul oficial al Grupului.

“În atare condiţii, suntem convinşi că organizatorii licitaţiei vor avea în vedere doar cele mai bune rezultate pentru combinatul vâlcean, vor înţelege şi aproba oferta care ajută pe termen lung ca această platformă să revina la gloria pe care o merită şi vor aprecia oferta noastra economică închegată si realista, în acest sens.

România are nevoie de un exemplu de succes din punct de vedere industrial, să demonstreze că rezolvarea unei situatii economice delicate care trenează de mult timp se poate face în mod profesionist şi concret, fără abordări cu cântec, iar industria chimică poate fi primul episod dintr-un şir lung de rezultate pozitive”, a mai spus Ştefan Vuza.

Sursa foto: Ziar de Cluj