Mihaela Cambei, sportivă legitimată la CSM Onești, unde este pregătită de Cristina Maftei, a devenit triplă campioană continentală după ce a avut o prestație de-a dreptul remarcabilă la Campionatele Europene de juniori U15, de la Pristina (Kosovo).

Mihaela Cambei nu doar că s-a impus la ambele stiluri (smuls și aruncat) și la “total”, ci a reușit să bată și toate recordurile europene la categoria ei de greutate (48 kg), la Under 15. Recordurile erau înainte la smuls – 67 kg, la aruncat – 83 kg și la total – 148 kg. Oneșteanca le-a doborât pe toate, făcând 70 kg – la smuls, 88 kg – la aruncat și 158 kg – la total.

În fața acestei performanțe extraordinare, antrenoarea Mihaelei de la CSM Onești, Cristina Maftei, a ținut să o felicite public pe eleva sa, printr-un mesaj postat pe facebook:

“Bravo, campioana mea, mi-ai făcut cel mai frumos cadou de ziua mea …. sunt mândră pentru ce ai făcut și pentru munca pe care ai depus-o … Să îți dea Dumnezeu sănătate și să ea jute să rămâi pe același drum frumos și plin de glorie….Cambei Mihaela, triplă medaliată cu aur și 3 recorduri Europene de juniori U15 în Pristina – Kosovo, septembrie 2017 !!!!”, a scris Cristina, la rândul ei o sportivă remarcabilă când se afla în activitate și, iată, o antrenoare de calibru, de pe mâna căreia încep deja să iasă sportivi de mare perspectivă.

La lotul național, Mihaela Cambei s-a antrenat sub comanda tehnicienilor Liliana Niculița și Mircea Flămând.