UPDATE – 16 decembrie, ora 01.03: Delia a trimis-o în semifinale pe Teodora Sava, dar și Francesca Nicolescu poate ajunge acolo cu ajutorul votului publicului, care este deschis până duminică, 17 decembrie, ora 20.00. Francesca poate fi votată prin SMS la 1313.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Francesca Nicolescu a intrat în Galele Live X Factor fiind preferata publicului, care a votat-o prin aplicația X Factor pentru a merge mai departe în concurs.

“Așa cum ne-a obișnuit, mezina concurenților a ales să cânte o piesă grea, care să-i pună calitățile vocale de excepție în evidență. S-a simțit natural, a cântat natural, a impresionat în mod absolut natural juriul și prezentatorii. Faptul că la doar 14 ani a fost nevoită să deschidă seara nu a fost un impediment, iar vorbele dulci din juriu sunt dovezile clare că a cântat bine”, a descris evoluția Francescăi site-ul a1.ro.

„Mie îmi place mult Francesca. Am închis ochii pentru a-ți asculta glasul. Chiar dacă piesa nu a fost tocmai potrivită, te-ai descurcat minunat”, i-a spus Ștefan Bănică, unul dintre jurații concursului, tinerei cântărețe din Onești.