Viitorul Curița a încheiat turul campionatului pe locul secund, la șase puncte în spatele formației Gauss Bacău, dar băieții lui Costică Ene sunt deciși să dispute și anul acesta barajul de promovare, după cel de astă-vară, pierdut în fața Sănătății Darabani.

Viitorul Curița va ataca partea a doua a campionatului cu forțe sporite.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, începând din retur echipa cășuneană nu va mai sta doar în banii omului de afaceri cășunean Mihai Fudulache și a câtorva apropiați ai acestuia, lor urmând să li se alăture doi sponsori importanți.

Unul dintre acești sponsori se numește Agroland , companie care deține cea mai mare rețea de magazine agricole din România. Agroland este reprezentată în zonă de Adrian Andronache, iar acesta este un împătimit al fotbalului, având la un moment dat chiar și o încercare de a reînființa echipa FC Onești.

Adrian Andronache nu a dorit să facă niciun comentariu pe marginea acestui subiect, dar faptul că s-a deplasat pe cont propriu la Bacău, pentru a vedea pe viu derby-ul dintre Gauss și Viitorul Curița (scor 1-1), trădează intențiile acestuia de a veni aproape de echipa cășuneană. (vezi foto mare și foto mic).

Un alt posibil finanțator al formației pregătite de Costică Ene este Marius Sterpu, din comuna Oituz. Acesta desfășoară afaceri în domeniul comerțului cu materiale de construcții și în industria construcțiilor. Marius Stercu a mai sprijinit financiar activitatea echipei din Curița, inclusiv la barajul de promovare de astă-vară, și pare-se că ar fi dispus acum să investească o sumă consistentă.

Dacă tratativele se vor finaliza cu bine, Fudulache, Andronache și Sterpu vor căuta să întărească echipa cu câteva nume foarte sonore, jucători care au evoluat cel puțin la liga a 2-a.

Viitorul Curița are de recuperat șase puncte față de Gauss, ceea ce le stă la îndemână băieților lui Costică Ene, mai ales că confruntarea direct dintre cele două echipe, din retur, va fi găzduită de stadionul CSM, din Onești.