Inconștiență la volan! În decurs de două zile, polițiștii rutieri au depistat în trafic doi bărbați, unul din Onești și altul din Slănic Moldova, beți criță la volan. Pe lângă faptul că era băut zdravăn, bărbatul din Onești nu avea nici permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 12 octombrie a.c., poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat în flagrant un bărbat, de 39 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi fără permis.

…..

La data de 13 octombrie a.c., o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Staţiunii Slănic Moldova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, au depistat în flagrant un bărbat, de 46 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influenţa alcoolului.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. (sursa: IPJ Bacău)