Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui a intervenit în localitatea Buda, comuna Oșești pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la locuința unei persoane pentru care era dispusă izolarea la domiciliu de către Direcția de Sănătate Publică Vaslui. Izolarea la domiciliu era dispusă până pe data de 22 martie 2020, după ce acesta a sosit în România venind din Ina Bologna (Italia), relatează observator.tv.

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului fiind echipați corespunzător, cu costume de protecție și aparate de respirat cu aer comprimat. După finalizarea intervenției, în urma analizei situației nou create, împreună cu reprezentanții DSP Vaslui s-a luat decizia de a fi izolați toți cei șase membri ai echipajului într-o locație a inspectoratului, ca măsură de protecție pentru familiile acestora precum și pentru colegii de tură.

Membrii echipajului au fost luați  în evidență de către DSP Vaslui, instituție ce va dispune asupra momentului de scoatere din izolare.