Vremea se schimbă dramatic în acest sfârșit de săptămână, iar temperaturile scad chiar și cu 20 de grade, informează observator.tv.

Dacă vorbim strict despre temperaturi, Muntenia și Oltenia sunt regiunile care vor resimți cel mai drastic aceste scăderi de valori termice și spun asta pentru că, dacă pe parcursul zilei de vineri, aici am înregistrat temperaturi în jurul valorii de 23 și chiar și 24 de grade Celsius, ei bine peste două zile lucrurile se vor schimba radical și spun asta pentru că, în aceleași regiuni, temperaturile maxime nu vor depăși două grade Celsius.

Această scădere a temperaturilor se va resimți în întreaga țară, iar pe parcursul zilei de duminică vor începe să apară inclusiv precipitațiile, dar și intensificările de vânt. Precipitații care, în nordul, în nord-vestul, dar și în sudul țării, se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În București, spre exemplu, luni seară se așteaptă să avem chiar și un strat de 5-10 centimetri de zăpadă și maxim două grade Celsius în termometre – a menționat reporterul Observator.

La ONEȘTI, dacă sâmbătă, 21 martie se anunță temperaturi chiar și de 19 grade Celsius, începând de duminică și până la mijlocul săptămânii viitoare temperaturile maxime pe timpul zilei nu vor mai depăși 4 grade Celsius, iar noaptea ar putea scădea sub -3 grade Celsius.