În decurs de două săptămâni, un adolescent de 17 ani, dintr-o localitate din județul Bacău, a încercat să abuzeze sexual o fată de 14 ani din vecini și apoi chiar pe propria soră mai mică. Polițiștii i-au venit de hac băiatului, care a fost arestat preventiv și este acum cercetat pentru dublă tentativă de viol.

“Faţă de tânărul în cauză poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore şi ulterior a fost prezentat parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului, care a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, a declarat Cătălina Creţu, purtător de cuvânt al IJP Bacău, pentru desteptarea.ro.

Potrivit ProTV, tânărul a fugit de acasă după ce a încercat să profite de o fată din vecini și a fost reclamat la poliție de părinții acesteia, însă când s-a întors, după circa două săptămâni, “a comis-o” din nou, de această dată victima pornirilor sexuale ale adolescentului fiind chiar sora sa mai mică, și ea tot de 14 ani.

Adolescentul cercetat acum de poliție pentru dublă tentativă de viol mai are cinci frați, toți fiind crescuți doar de tată, după ce mama lor a murit, în urmă cu câțiva ani. (foto: arhivă)