Începând de astăzi, vineri, 12 octombrie, și până duminică, 14 octombrie, pe Muntele Bolovanu va avea loc a treia ediție a manifestării “Răvășitul oilor, participanții fiind așteptați cu mai multe surprize de către amfitrioni – Ferma “Stâna Dacilor” și Primăria Slănic Moldova.

Cei care vor urca pe Muntele Bolovanu începând de astăzi vor avea ocazia să participe la un festival de muzică folclorică, la un concurs de cai sau să savureze preparate specifice, în zona gastronomică: pastramă de oaie preparată în diferite feluri, bulzuri ciobănești și multe alte produse delicioase, toate stropite cu vin din belșug.

În cadrul manifestării de la Slănic Moldova va mai funcționa un târg de obiecte de artizanat, de unde vor putea fi achiziționate suveniruri de tot felul și tot pentru participanți au fost pregătite demonstrații de sculptură cu drujba și un foc de tabără.

Dar asta nu este tot. “Pentru publicul tânăr, dornic de distracție, anul acesta am pregătit o surpriză care, considerăm noi, va fi pe gustul lor. În fiecare seară din cele trei vom avea un DJ, și astfel toată lumea va fi invitată la dans. O să creăm o atmosferă specială, dar nu vreau să dezvălui chiar toate detaliile organizatorice, îi las pe participanți să descopere singuri ce am pregătit pentru ei. Ne interesează ca toată lumea, indiferent de vârstă, să se simtă perfect la Ferma Stâna Dacilor”, ne-a declarat Liana Elena Ciurlică, administrator Ferma “Stâna Dacilor”.

Cei care sunt interesați să participe la distracție, trebuie să știe că pot ajunge cu mașinile pe Muntele Bolovanu pe două variante, cea clasică, pe drumul de la intrarea în stațiunea Slănic Moldova, dar și prin comuna Oituz, pe ruta din zona Popasului Codreanu.