Pentru a scăpa de corvoada gătitului în prag de sărbători, mulți oameni apelează la produse pe care le cumpără de-a gata din magazine, însă puțini sunt cei care citesc și etichetele, astfel că ajung să pună pe mese adevărate otrăvuri. Tot pentru a scurta timpul petrecut în bucătărie, alții apelează la serviciile firmelor de catering, însă nici așa nu știu precis ce mănâncă.

Cel mai simplu mod pentru a pregăti o masă gustoasă și echilibrată de sărbători fără prea multe bătăi de cap este să-ți iei un Thermomix. Thermomix este un aparat minune, de producție germană, care te scoate din cele mai mari încurcături în bucătărie. Cu peste 15 funcții diferite, de la tocare și mixare până la gătire lentă, rumenire ori chiar fermentare, Thermomix te ajută să gătești mai ușor preparate delicioase,

Cu Thermomix poți prepara orice îți dorești, adevărate ispite culinare: ciorbe și supe cremă, fripturi și tot felul de mâncăruri la abur, cât se poate de sănătoase, pizza, prăjituri, cozonaci, checuri și tot felul de aluaturi, ketchup de casă, nutella, iaurt, maioneză și multe alte sosuri, înghețate, băuturi răcoritoare și alcoolice, etc. Preparate sofisticate cum e risotto, musaca de linte sau lasagna sunt ușor de făcut cu Thermomix, chiar mai gustoase ca la restaurant.

Pe absolut toate le poți face în casă, cu minim de efort.

“Părerile sunt împărțite, sunt persoane care ar zice că sunt prea mulți bani pentru un aparat, dar gătitul clasic, clar e mult mai obositor, cu o chiuvetă plină de vase și trebuie să fii mult mai concentrat la ceea ce faci, ceea ce e mai greu cu un copil mic în jur. Eu sincer, l-aș lua și în concediu, pentru că aș găti și acolo sănătos și rapid!”, a apreciat o oneșteancă proaspătă posesoare de Thermomix.

“În 25-30 minute pot găti 2 feluri de mâncare pentru 4-6 persoane. E ceva! Cât timp gătește Thermomix, eu mă joc cu cel mic sau îi fac baie și aparatul își face treaba, oprindu-se când a terminat”, a mai precizat tânăra, care este și mămică având un băiețel de 3 anișori.

În concluzie, “acest aparat m-a convins din prima! Având un preț mai mare, am decis să îl cumpăr în 12 rate. Se poate achiziționa cash sau în 12/24 rate cu carduri de credit. Toate informațiile acestea se pot afla cel mai bine de la un reprezentant Thermomix. Eu îl am deja de 2 luni și am gătit intens cu el, foarte rar mai aprind aragazul.”

Reprezentant Thermomix pe Onești este Carmen Arhip, ce poate fi contactată la nr de tel: 0723.375.371.