La data de 29 martie a.c, în jurul orei 17.30, poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe DN 11 din localitatea Oituz, o femeie de 36 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că aceasta avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

******

La data de 30 martie a.c., o patrulă de poliție din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Traian, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu pe raza comunei Prăjeşti, au depistat în flagrant pe DJ 207 D, un conducător auto în vârstă de 47 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Bacău unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Sursa: IPJ Bacău