Fie că plecați într-o călătorie sau așteptați pe cineva la aeroport, întotdeauna va exista timp pentru a savura o cafea sau o băutură răcoritoare și, de ce nu, o mică gustare.

La Aeroportul Internațional “George Enescu”, din Bacău, în noul terminal, care a fost dat în folosință astă-toamnă, există o cafenea – “Travel&Coffe” – care arată într-un mare fel.

“Travel&Coffe” este acel loc confortabil în care îți poți răsfăța simțurile înaintea călătoriei sau după ce cobori din avion, dacă vrei să te bucuri de o experiență unică în universul cafelei, după un drum lung și obositor.

Puțină lume știe, însă, că barul, mesele și canapelele, elementele decorative de pe pereți au fost toate create de Lux Artim Onești, producător de mobilă de serie și la comandă cu o experiență în domeniu de peste două decenii.

Când au gândit spațiul cafenelei, designerii Lux Artim au plecat de la premisa că nu este de ajuns confortul sporit asigurat de mobilierul lucrat cu dichis, acesta trebuie neapărat încadrat într-o ambianță caldă, care să confere locației un aer ospitalier. De aceea, nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, chiar și corpurile de iluminat fiind alese tot de către designerii Lux Artim.

În privința mobilierului, s-a mers pe o combinație de numai câteva culori, predominate fiind nuanțele de bej și gri. Și pe calitate, materialele fiind plăcute atât vizual cât și la atingere. Acestea conferă spațiului un aer cald și primitor dar totodată misterios.

Calitatea produselor și servirea sunt elemente care asigură succesul unei cafenele, dar numai dacă sunt completate de un ambient rafinat. Iar de crearea acestui ambient rafinat sunt “responsabili” specialiștii Lux Artim.