La data de 19 ianuarie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii din oneşti au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui eveniment rutier în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Din primele verificări a rezultat că o femeie de 33 ani, din comuna Caşin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 115A, cu direcţia Oneşti – Mănăstirea Caşin, a surprins şi accidentat o femeie de 53 ani, tot din comuna Caşin, care se angajase în traversarea străzii, la un metru faţă de trecerea pentru pietoni semnalizată cu marcaje.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a femeii de 53 ani care a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (sursa: IPJ Bacău)