Compania Regională de Apă Bacău (CRAB) a anunțat pentru miercuri, 22 ianuarie, întreruperea furnizării apei potabile în Onești, Târgu Ocna, în comunele Cașin, Târgu Trotuș, Dofteana, Pârgărești, precum și către Chimcomplex SA Borzești și SNAP Târgu Ocna. Alimentarea cu apă va fi sistată începând cu ora 08.00, în vederea executării unor lucrări de înlocuire a unei vane de golire pe aducțiunea de apă potabilă Dărmănești – Târgu Ocna – Onești, zona Bogata. Se estimează durata intervenţiei la aproximativ 8 ore, după care se va relua încărcarea aducţiunii din staţia de tratare pe parcursul a 12 ore.

RAJA, operatorul serviciului public de alimentare cu apă și canalizare din ONEȘTI, a anunțat, într-un comunicat de presă, că va continua să furnizeze apă în regim continuu.

“Conform comunicatului nr. 770/ 20.01.2020, înregistrat la Centrul Zonal Onești RAJA S.A. cu nr. 192/20.01.2020, S.C. COMPANIA REGIONALĂ DE APĂ BACĂU S.A. ne informează că în data de 22.01.2020, începând cu ora 08.00, se vor executa lucrări de remediere a unei defecțiuni apărută pe conducta de transport Dărmănești- Târgu Ocna-Onești.

Durata estimată a intervenției este de aproximativ 20 de ore (lucrarea de intervenție aproximativ 8 ore și durata de reumplere a tronsonului aproximativ 12 ore).

RAJA S.A. ONEȘTI a intreprins toate măsurile necesare astfel încât, pe toată durata acestei intervenții să nu oprească furnizarea apei către locuitorii municipiului Onești, având la această oră rezerva de avarie asigurată la nivel maxim.

RAJA S.A. menține o legătură permanentă cu lucrătorii CRAB, astfel încât să fim la curent cu stadiul lucrărilor.

În situația în care intervenția se prelungește peste limita de timp anunțată, RAJA S.A. a luat în calcul furnizarea apei după un program care va fi anunțat din timp.

Vă mulțumim!”