Primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula, a fost prins de polițiștii rutieri din Ilfov în timp ce conducea prin localitate cu o viteză mai mare decât limita maximă admis. Când l-au tras pe dreapta pe edilul-șef, polițiștii au avut surpriza să constate că acesta nu deține nici asigurare obligatorie.

Primarul Necula a fost amendat cu 600 de lei, a primit 6 puncte de penalizare și a rămas și fără certificatul și numerele de înmatriculare ale mașinii, relatează zdbc.ro.

Cosmin Necula și-a recunoscut vina, într-o postare pe Facebook: “Cine greșește plătește, dar greșeala recunoscută e pe jumătate iertată. Ieri (n.r. – duminică, 19 ianuarie) am avut un dialog foarte civilizat cu un polițist de la Brigada Rutieră.

Am mers prea repede cu mașina, „ocazie” cu care am aflat și că uitasem să reînnoiesc polița RCA de câteva zile. Am greșit și am plătit o amendă, așa cum este normal.

Nu știu dacă interesează pe cineva, dar se pare că evenimentul a devenit o ,,mare” știre, așa că am considerat că e bine să se cunoască faptul că mi-am asumat cele întâmplate, dar și faptul că mă aflam la volanul mașinii – proprietate personală.

Am greșit, am plătit și mi-am învățat lecția. Trebuie să fim prudenți la volan, să respectăm regulile și să ne acceptăm ,,pedeapsa” atunci când greșim. Aveți grijă de voi!”