Un magazin alimentar ultramodern, care va asigura un comerț civilizat, într-un cadru plăcut, și care va funcționa sub umbrela unei mărci recunoscute, cu notorietate și expertiză în retail, se va deschide la Onești, sâmbătă, 9 octombrie.

Franciza La Doi Pași, care numără peste 1.500 de magazine de proximitate la nivel național, va deschide la Onești, în zona pieței agroalimentare, un magazin ultramodern, în care clienții vor găsi o gamă largă de produse alimentare și industriale adaptate la nevoile de zi cu zi ale acestora. Desigur, nu vor lipsi produsele din top categorii: alimente de bază, conserve, dulciuri și lactate.

Situat pe strada George Bacovia, vizavi de fostul sediu Onedil, noul magazin La Doi Pași își așteaptă clienții la MAREA DESCHIDERE cu mai multe oferte.

În magazinul nostru poți veni liniștit la cumpărături, fie că vrei doar un produs, fie că vrei să faci o aprovizionare mai consistentă pentru acasă. În plus, poți găsi produsele ARO și Fine Food, mărci cu prețuri excelente, precum și o gamă largă de produse proaspete”, ne-au spus administratorii magazinului.

Așadar, cumpărătorilor care obișnuiesc să-și facă aprovizionarea din zona pieței agroalimentare din Onești, noul magazin La Doi Pași le oferă posibilitatea de a-și achiziționa aproape toate produsele alimentare necesare dintr-un singur loc.

Noul magazin La Doi Pași dispune în plus de o stație de plată, unde îți poți achita facturile la telefonie și utilități (gaze, electricitate), dar oferă clienților și serviciul de livrare la domiciliu, prin intermediul firmei specializate Clink Delivery, singura din Onești.

La Doi Pași este o franciză lansată de retailerul METRO Cash&Carry în martie 2012. În luna august a anului trecut, METRO Cash & Carry şi-a diversificat portofoliul de mărci proprii din dorinţa de a oferi antreprenorilor din franciza La Doi Paşi noi oportunităţi de diferenţiere şi avantaje competitive suplimentare. (foto mare: imagine ilustrativă)