O femeie de 74 de ani, dintr-o localitate băcăuană, a fost atacată de un roi de viespi, care își făcuseră cuib în tavanul casei acesteia, fiind nevoie de intervenția jandarmilor pentru ca bătrâna să scape cu viață.  

Jandarmii băcăuani au fost solicitați să intervină, în data de 2 octombrie, în localitatea Stănișești, județul Bacău, pentru a salva o femeie atacată de viespi, în propria locuință.

Doi jandarmi, plt. adj. Teletin Tudorel și sg. maj. Pădureanu Evelina, au intervenit și au acordat primul ajutor femeii în vârstă de 74 de ani.

Jandarmii au intervenit imediat, scoțând-o pe femeie din curte si acordându-i îngrijiri medicale.

Unul dintre jandarmi, plt. adj. Teletin Tudorel, după terminarea misiunii, în mod voluntar, cu un echipament adecvat, a reușit să îndepărteze întregul cuib de viespi din tavanul casei.

“Doamna Natalia, o femeie de 74 de ani care locuiește singură, le-a mulțumit jandarmilor pentru grija avută și pentru faptul că datorită lor a supraviețuit și le-a dăruit un cadou simbolic, un prosop țesut la războiul din curtea acesteia. Aceleași mulțumiri le aducem și noi colegilor noștri!”, se arată în informarea Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău. (foto: IJJ Bacău)