Elena Crăciun (foto, stânga) este cel mai nou membru al Consiliului Local Onești. Tânăra în vârstă de 36 de ani, care în ultimii ani a lucrat la cabinetul parlamentar al deputatului Valerian Vreme, a înlocuit-o pe dr. Oana Secară. Aceasta din urmă și-a depus mandatul la numai două luni de la alegeri, preferând să se concentreze pe munca pe care o desfășoară în cadrul Spitalului Municipal Onești, unde deține funcția de manager.

La alegerile din 5 iunie, Elena Crăciun a fost a cincea pe listele PSRo, după Alexandru Cristea, Oana Secară, Mircea Agapi și Sorin Roșca. Consiliera lui Valerian Vreme este de profesie inginer electrotehnist, deține un master în management financiar și a studiat politică externă și diplomație la Institutul Diplomatic Român. În trecut, Crăciun a mai ocupat funcția de secretar general al filialei locale a PMP.

“Doamna Secară și-a dat demisia întrucât s-ar fi putut afla într-un caz de incompatibilitate”, a precizat Alexandru Cristea, președintele filialei locale a PSRo.