Andreea Elena Panțuroiu, sportivă legitimată la CSM Onești, nu a reușit să acceadă în finala probei de triplusalt, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a terminat calificările pe poziția a 16-a. Cea mai bună săritură a lui Panțuroiu a măsurat 14.00 metri, performanță realizată încă dinprima încercare, cu 12 centimetri mai puțin decât rezultatul obținut de portugheza Susana Costa, ultima dintre cele 12 sportive care s-au calificat în finala probei de triplusalt.

Tot în calificările de la triplusalt de la Rio, la care au luat parte 37 de sportive, românca Cristina Bujin a ocupat locul 30, cu o săritură de 13,38 metri.

Panțuroiu, vicecampioană europeană de junioare și de tineret, care a împlinit 21 de ani pe 24 februarie, își câștigase dreptul de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio după ce a îndeplinit baremul de 14,15 metri, performanță realizată în cadrul Campionatelor Naționale pentru Juniori 2, din luna martie, de la București. Andreea Panțuroiu este originară din Câmpulung Muscel, dar concurează pentru CSM Onești.

Mirela Lavric, o altă sportivă care ar fi putut reprezenta CSM Onești la Jocurile Olimpice de la Rio, nu a mai ajuns în Brazilia după ce a fost depistată pozitiv cu Meldonium. Lavric era componentă a ștafetei țării noastre de 4×400 de metri, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale indoor de la Portland (SUA), de la mijlocul lunii martie.