Directorul coordonator al centrelor zonale RAJA, Costică Nan (foto, al doilea din stânga), a fost prezent astăzi la Onești, unde a venit special pentru a explica cum au decurs lucrurile în criza apei de la Onești.

Directorul RAJA a dezvăluit că oneștenii au stat atâtea zile fără apă din cauza încăpățânării șefilor de CRAB, care în loc să repare avaria produsă pe conducta de aducțiune în Parc Măgura, la Târgu Ocna, au încercat să pună în funcțiune o conductă mai veche, nefolosită de mai mulți ani, care a cedat în repetate rânduri din cauza presiunii mari din sistem.

“Am delegat de la Constanța o echipă de 17 lucrători, care au rezolvat avaria în două ore și jumătate din momentul în care s-au apucat de treabă”, a explicat Nan.

Incredibil – conform spuselor directorului Nan – CRAB informase RAJA că „este o avarie grea, a cărei remediere va dura o perioadă nedeterminată de timp”!

“Eu vreau să le mulțumesc celor de la CRAB că au acceptat într-un final ajutorul RAJA, pentru că altfel criza apei s-ar fi prelungit cu multe alte zile”, a apreciat primarul Oneștiului, Nicolae Gnatiuc.

Vezi mai jos VIDEO cu declarațiile făcute de directorul coordonator al centrelor zonale RAJA, Costică Nan.