Citește și: Ce au evidențiat cercetările polițiștilor și câți tineri au fost implicați în conflict

CITEȘTE ȘI: Urmările bătăii de stradă de la Târgu Ocna

UPDATE – 22.21: Potrivit ultimelor informații aflate pe surse de reporterii UNU pe Trotuș, inițial conflictul a izbucnit între grupul de elevi moldoveni de la SNPAP. Văzând că lucrurile degenerează, câțiva localnici aflați și ei în barul respectiv au încercat să-i potolească pe tinerii băuți bine și puși pe scandal. Spiritele nu doar că nu s-au liniștit, ci s-au aprins și mai tare, iar scandalul s-a mutat în stradă, unde scaunele de plastic au zburat de colo-colo, după cum se poate vedea și în filmarea alăturată.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O bătaie ca-n Vestul Sălbatic a izbucnit sâmbătă seară, în fața unui bar din cartierul Tisești din Târgu Ocna, în care scandalagii, mai mulți tineri din localitate și un grup de tineri moldoveni, elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare (SNPAP) Târgu Ocna, și-au împărțit pumni și picioare și au aruncat unii în alții cu scaune.

Potrivit martorilor, scandalul ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool.

“Bătaie ca în vestul Sălbatic provocată de elevii moldoveni de la Școala Națională de Administrație Penitenciară Târgu Ocna în Cartierul Tisești. Altercația a avut loc după consumul excesiv de alcool”, a precizat Cristian Barna, consilier local la Târgu Ocna din partea USR și totodată șeful filialei locale al USR.

Încă nu se cunoaște exact motivul care a dus la izbucnirea altercației și dacă în urma conflictului există persoane rănite.

Știre în curs de actualizare.