Într-o piață a muncii într-o continuă fluctuație, dar și afectată de lipsa de personal, angajatorii își motivează salariații oferindu-le diverse beneficii extrasalariale. Tendința salariaților este să se îndrepte spre companii care ofere pachete salariale atractive, fapt pentru care angajatorii sunt preocupați cu motivarea și fidelizarea angajaților, prin acordarea anumitor bonusuri.

Începând din acest an, pe lângă multe alte beneficii pe care i le acordă compania, un muncitor necalificat care se angajează la fabrica Barlinek Onești va primi un salariu brut care pleacă de la 2.500 de lei, cu 200 de lei în plus față de anul trecut.

Cele mai cunoscute și des acordate beneficii salariaților, tichetele de masă, se acordă tuturor salariaților Barlinek Onești, în valoare de 294 de lei pe lună.

Barlinek Onești oferă angajaților și bonusuri de performanță constând într-un premiu lunar de producție de până la 10%.

Alte beneficii pe care le primesc angajații Barlinek Onești sunt decontarea transportului 100%, tichete cadou de Paște și de Crăciun, ore suplimentare plătite dublu, echipament de lucru și protecție.

Barlinek Onești face angajări pe mai multe poziții, atât persoane cu studii superioare, cât și persoane cu studii medii, profesionale sau necalificați, și anume: inginer automatizări industriale, adjunct-șef depozit bușteni, stivuitoriști, automacaragii, mecanici, tâmplar, sortatoare lamele parchet și ajutori operatori.

CV-urile se pot depune la sediul Barlinek Onești din strada Calea Mărășești nr. 57 sau la adresa de e-mail resurseumane@barlinek.com. Relații se pot obține la telefonul 037.234.73.71.

Grupul Barlinek este lider în producția de parchet stratificat din lume. Cel mai important produs oferit este parchetul tiplu stratificat Barlinek – din specii de lemn nobil european şi exotic. Parchetul este vândut în 75 de ţări de pe 6 continente.

Grupul produce de asemenea parchet certificat pentru facilităţi sportive, plinte pentru pardoseli si biocombustibili : peleti şi brichete din lemn pentru şeminee, bine cunoscute pentru calitatea acestora. (foto: imagine ilustrativă)