O bătaie generală a izbucnit sâmbătă seară, în fața unui bar din cartierul Tisești din Târgu Ocna, în care scandalagii, un grup de tineri moldoveni elevi ai Școlii Naționale de Pregătire a Agenților de Penitenciare (SNPAP) Târgu Ocna și câțiva localnici, și-au împărțit pumni și picioare și au aruncat unii în alții cu scaune (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI).

Scandalul a izbucnit pe fondul consumului exagerat de alcool, susțin mai mulți martori ai incidentului.

Primele scântei s-au aprins în grupul de elevi moldoveni de la SNPAP. Văzând că lucrurile mai au puțin și degenerează, câțiva localnici aflați și ei în barul respectiv au încercat să-i potolească pe tinerii băuți bine și puși pe scandal. Spiritele nu doar că nu s-au liniștit, ci s-au aprins și mai tare, iar scandalul s-a mutat în stradă, unde scaunele de plastic au zburat cât colo, după cum se poate vedea și în filmarea alăturată.

A fost anunțată poliția, dar și ambulanța, care a preluat un tânăr rănit ușor și l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale, nefiind nevoie de internare.

În urma conflictului provocat de elevii de la SNPAP Târgu Ocna, a fost anunțată conducerea școlii, incidentul fiind raportat mai departe la București. Totodată, polițiștii târgocneni au întocmit un dosar penal pentru distrugere, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. (foto: captură video)