Au apărut câteva modificări importante în privința traficului pe podul peste râul Trotuș de la ieșirea din Onești spre Bacău / Tg. Ocna, unde în scurt timp vor începe lucrările de reabilitare, ce vor fi executate de compania oneșteană SC Confer Group SRL.

SC Confer Group SRL, în calitate de antreprenor general în cadrul contractului de achiziție publică Reabilitare Pod  pe DN 11, km 129+831  peste Râul Trotuș la Onești, județul Bacău, beneficiar Municipiul Onești, aduce la cunoștință celor interesați următoarele:

Conform Avizului nr. A/510593/15.05.2019 emis de Inspectoratul General al Poliției Române, începând cu data de 17.06.2019  se instituie restricționarea circulației auto, alternativ pe o singură bandă cu preselectarea traficului în funcție de direcția de deplasare, până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului.

Așadar, prin decizia Inspectoratului General al Poliției Române, sunt eliminate restricțiile de tonaj. Totodată, restricțiile de trafic vor intra în vigoare o săptămână mai târziu decât se anunțase inițial (detalii AICI).

Cel mai probabil această mică întârziere este cauzată de condițiile meteorologice nefavorabile, după ce în ultimele zile a plouat constant.