UPDATE – 14.11: Pompierii au reușit să stingă focul. “Incendiul a fost lichidat. Au ars circa 170 de metri pătrați constând în acoperișul unei case de locuit, bunuri din două camere, un adăpost de animale și parțial acoperișul unei case învecinate. Cauza producerii incendiului a fost un scurtcircuit electric”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu puternic a izbucnit, la prânz (n.r. – miercuri, 29 august, în jurul orelor 12.00), la o gospodărie din orașul Comănești, de pe strada Mihail Sadoveanu.

Pompierii acționează pentru lichidarea incendiului cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și o autospecială cu apă și intervenție aparținând Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Comănești.

“Incendiul a fost localizat, se manifestă la o casă de locuit, la o anexă, la un adăpost de animale și, parțial, la acoperișul unei case învecinate, însumând o suprafață de circa 150 de metri pătrați. Se intervine pentru lichidare cu mai multe echipaje. Din fericire, nu sunt victime”, ne-a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean “Mr. Constantin Ene” Bacău. (foto: arhivă)

Vom reveni cu amănunte.