O tânără de 18 ani a murit strivită de tren după ce mașina de la școala de șoferi, la volanul căreia se afla, s-a blocat pe linia de cale ferată, scrie publicația britanică The Sun.

Tragedia s-a petrecut săptămâna trecută, într-un sat din sudul Poloniei.

Angelika P, o tânără de 18 ani, se afla la volanul unei mașini Suzuki Baleno, iar, la un moment dat, când ajunge pe linia de cale ferată, motorul mașinii s-a oprit.

O cameră de supraveghere a surprins întreaga scenă.

Instructorul, identificat ca Edward R, de 62 de ani, a reușit să sară din mașină, însă acum a fost arestat de poliție, putând risca până la 8 ani de închisoare dacă este găsit vinovat de producerea accidentului.

El le-a declarat polițiștilor că i-ar fi spus tinerei să sară din mașină, însă aceasta ar fi încercat să pornească din nou motorul, fiind lovită din plin de tren, mașina fiind târâtă pe o distanță de aproximativ 100 de metri.

Martorii care au sosit la locul tragediei au declarat că tânăra încă mai respira, dar că instructorul nu a făcut nimic ca să o ajute.

„Când am ajuns acolo, fata era încarcerată, iar instructorul stătea lângă ea și nu făcea nimic. I-am cerut să-mi dea o trusă de prim ajutor, dar nu știa unde e. Tânăra abia respira”, a povestit Rafal Kwak, de 40 de ani.

Angelika a fost transportată la spital, dar a murit în seara zilei de vineri. (sursa: observator.tv)