.

FC Viitorul Curița a pierdut fără drept de apel, scor 0-3 (0-2), meciul de debut la miniturneul de baraj pentru promovarea în Liga 3, împotriva formației Sporting Juniorul Vaslui, care s-a desfășurat în această seară la Pașcani.

Susținuți din tribune de mai mulți fani, printre care și consilierii oneșteni Gheorghe Ene și Constantin Florian, băieții lui Rareș Mihalache au părut copleșiți de importanța jocului, o victorie a “verzilor” fiind sinonimă aproape cu promovarea.

Gruparea de lângă Onești, care a intrat pe teren în formula Petrache – Mihalache, Sitaru, Ghețu, Mîșu – Gaza, Sbârcea, Toader, Maxim – Ardeleanu, Corman, nu a avut doar o zi mai slabă, ci și mult ghinion.

După un început nefast – în minutul 18 era deja 2-0 pentru vasluieni – FC Viitorul a avut două ocazii să reintre în meci, doar că atât Maxim (min. 23) cât și Bogdan “Rață” Corman, acesta cu un șut de la 25 de metri, au nimerit doar barele porții adverse.

Partida s-a încheiat pentru FC Viitorul Curița în minutul 65, când Mihalache a provocat o lovitură  de la 11 metri pentru Vaslui și a văzut al doilea “galben”, fiind eliminat.

Rămași în inferioritate numerică, “verzii” n-au mai contat până la final. Iar ca să mai spere la promovare, sunt obligați să câștige meciul cu Dante Botoșani de duminică, 9 august, programat tot la Pașcani.