Ieri, 5 august, a avut loc la sediul Primăriei Dărmănești, conferința de presă premergătoare etapei de viteză în coastă divizia 2, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești.

Primarul Orașului Dărmănești, Constantin Toma, alături de Adrian Răspopa, organizatorul Trofeului Valea Uzului – Dărmănești au vorbit despre importanța acestei competiții pe plan local, dar și despre evoluția acestui proiect ca un mod de a ridica zona din punct de vedere turistic.

„Mai avem puțin până la startul etapei și avem aproximativ 40 de mașini înscrise, pentru această prima ediție, pe care o organizăm cu sprijinul Primăriei Orașului Dărmănești. Le urez succes tuturor sportivilor și să aibă parte de o cursă frumoasă fără incidente”, a declarat Adrian Răspopa.

„Așa cum am mai spus, evenimentul din weekend-ul care urmează este unul extrem de important pentru zona noastră și sperăm să îl transformăm într-un eveniment major pentru zona Dărmănești. Le urez succes tuturor participanților și sper să se simtă cât mai bine la noi acasă astfel încât să revină și cu alte ocazii”, a spus Constantin Toma, primarul Orașului Dărmănești.

ACS Rally Spirit va organiza în acest an, în premieră, Trofeul Valea Uzului – Dărmănești, în perioada 7-8 august 2020. Întrecerea contează ca etapa a cincea în Campionatul Național de Viteză în Coastă Divizia 2.

Partenerul principal al competiției este Primăria Orașului Dărmănești din județul Bacău, care va asigura tot sprijinul necesar organizatorului Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit.