.

Primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula, i-a răspuns lui Liviu Miroșeanu după ce acesta l-a acuzat de demagogie și ipocrizie, cu ocazia anunțării demisiei sale din funcția de prefect al județului Bacău.  

Prefectul Liviu Miroșeanu dezertează astăzi din funcția sa, chiar când numărul de infectări cu coronavirus atinge numere record, punând în primejdie sănătatea și viața românilor. Pentru domnul Miroșeanu este mai importantă campania electorală a PNL decât mandatul în slujba băcăuanilor.

Așa cum guvernul PNL a lăsat primăria să se lupte singură cu efectele pandemiei, așa îi lasă și fostul prefect pe băcăuani, exact când aveau mai mare nevoie de sprijin.

Cât despre ‘‘realizările” din scrisoarea de demisie a domnului ex-prefect, acestea sunt mai degrabă eșecuri răsunătoare. A fost nevoie să strig disperarea băcăuanilor la toate instituțiile de presă pentru ca guvernul să catadicsească să încerce găsirea unei soluții pentru etajele pe care le-am finalizat la Spitalul Municipal. Iar porțiunea de centură finalizată stă încă nefolosită, în ciuda demersurilor oficiale pe care le-a făcut doar Primăria pentru deschidere. Îi dorim domnului Miroșeanu numai bine și-l asigurăm că nu i se va simți lipsa”, a precizat primarul Bacăului, într-o postare pe Facebook. (sursa foto: zdbc.ro)