În accidentul petrecut, azi-noapte, în județul Vaslui (detalii AICI și AICI) au fost implicate o mașină înmatriculată în Bacău, una având plăcuțe de înmatriculare de București și una înmatriculată în Bulgaria.

Victimele accidentului terifiant produs pe Drumul European 581, sunt, potrivit reprezentanților IPJ Vaslui, cinci tineri cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani.

Din mașina având numere de înmatriculare de Bacău și-au pierdut viața patru persoane, trei dintre acestea fiind din localitatea Gohor, județul Galați, iar cea de-a patra din localitatea Priponești, județul Galați: conducătorul auto – în vârstă de 31 de ani, o fată de 17 ani și un tânăr de 26 de ani erau din Gohor, iar victima din Priponești este o tânără de 19 ani.

Cea de-a cincea persoană care și-a pierdut viața în accidentul de azi-noapte din Vaslui este un tânăr de 34 de ani, din Iași, care se afla la volanul mașinii înmatriculate în București și care circula regulamentar din sens opus.

O fată de 15 ani, din localitatea Priponești, se află în stare critică, dar rănite grav sunt și cele patru persoane care se aflau în mașina cu numere de București: două femei de 33, respectiv 35 de ani, prima din Iași, cealaltă din Siret Suceava, un bărbat de 35 de ani din Bacău și o fetiță de 13 ani, din Iași.

Din cea de-a treia mașină implicată în accident, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, au scăpat cu viață și cu răni ușoare doi soți, cetățeni bulgari, de 35, respectiv 32 de ani.