Judoka Georgiana Miler, de la CSȘ Onești, și-a trecut în palmares un nou rezultat de excepție, în scurta sa carieră de până acum.

Cu Georgiana Miler în componență, echipa națională de cadeți României a câștigat titlul de vicecampioană europeană, în cadrul Campionatelor Europene de Judo pentru Cadeți, care au avut loc în Polonia, la Varșovia.

 

Pregătită de antrenorul oneștean Doru Bucătaru, echipa națională de cadeți a învins Ungaria și Olanda și a pierdut în finala cu Turcia.

Georgiana Miler, sportivă legitimată la CSȘ Onești, a avut un rol decisiv în succesul echipei de judo a României după ce, în meciul cu Ungaria, la scorul de 3-3, a reușit să aducă “tricolorelor” punctul care le-a permis calificarea ]n semifinalele competiției.

“Felicitări Georgianei și antrenorului Doru Bucătaru și succes în continuare la Festivalul Olimpic pentru Tineretul European de la Baku, care va avea loc în perioada 21-27 iulie 2019, și la Balcaniada Under 21 din luna august”, a spus prof. Florin Rădulescu, directorul CSȘ Onești.

Georgiana Miler, care concurează în cadrul categoriei +78 kg, are un an de-a dreptul excepțional, eleva lui Doru Bucătaru fiind campioana națională en-titre la tineret și la seniori, deși sportiva de la CSȘ Onești – originară din localitatea Cireșoaia – nu are decât 16 ani.