UPDATE – 10.27: Din fericire, nicio persoană dintre cele implicate în accident nu a avut de suferit răni majore în urma impactului. “În urma accidentului rutier produs, în această dimineață, în comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, între un autoturism și un autobus, persoana din autoturism a fost descarcerată, conștientă, cu atac de panică, refuzând transportul la spital. Persoanele din autobuz nu prezentau marcă traumatică. Totodată au fost asigurate măsuri PSI”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz și un autoturism s-a produs, în această dimineață, în jurul orei 09.20, pe DN 2 – E 85, informează ISU Bacău.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, între care o persoană încarcerată.

“Circa” 10 persoane care se aflau în autobuz au ieșit singure din mașină. La fața locului se află deja o ambulanță SAJ cu medic, care evaluează starea victimelor”, au declarat reprezentanți ai ISU Bacău.

Pompierii intervin cu o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de la Descarcerare Grea și un echipaj SMURD. (foto: arhivă)

Știre în curs de actualizare.