UPDATE – 21.02: Reporterii UNU pe Trotuș vă prezintă ultimele noutăți cu privire la accidentul petrecut în această seară pe Calea Brașovului.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu urmări grave, două persoane dintre cele implicate fiind transportate la spitalul din Onești, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Din spusele martorilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenției șoferului microbuzului, care venea dinspre Adjud și se deplasa spre Brașov și avea la bord mai mulți pasageri ce doreau să ajungă în Anglia, la muncă.

Șoferul microbuzului nu ar fi observat la timp autoturismul oprit în față pe banda sa de mers și l-ar fi acroșat cu partea dreaptă, când a încercat să-l evite, în ultimul moment.

Două persoane au ajuns la spitalul din Onești, cu răni minore.

Din spusele martorilor oculari, pasagerii aflați în microbuz s-ar fi aflat în stare de ebrietate, acesta fiind și motivul pentru care s-a insistat pentru un control medical suplimentar în cazul a doi dintre ei.

În autoturismul lovit din spate de microbuz nu se afla decât șoferul.

Pompierii care au intervenit la locul accidentului au asigurat măsurile PSI.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un autoturism și un microbuz au fost implicate într-un accident rutier în Onești, pe strada Calea Brașovului, în această seară, în jurul orei 20.15, la fața locului intervenind două echipaje medicale, unul din cadrul SAJ – Substația Onești și un SMURD.

Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs accidentul și care este rezultatul acestuia, dacă s-a soldat cu victime omenești. (foto: arhivă)

Vom reveni cu detalii.