Un tânăr de 32 de ani, din comuna Letea Vechea, a început anul provocând o tragedie. Deși nu avea permis de conducere, tânărul s-a urcat la volan, dar a lovit mortal un biciclist care i-a ieșit în cale.

La data de 04 ianuarie a.c, în jurul orei 18.30, poliţiştii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs un accident rutier în urma căruia o persoană şi-a pierdut viaţa.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că un bărbat de 32 de ani, din comuna Letea Veche, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii a surprins şi accidentat mortal un localnic de 56 de ani, care se deplasa cu bicicleta şi nu a acordat prioritate autoturismului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că bărbatul de 32 de ani nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore şi îl cercetează sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere fără permis.

Sursa: IPJ Bacău