Femeia care nu mai spera că-și va mai găsi geanta în care se afla atâta bănet este de loc din Târgoviște, muncește în Italia și venise în țară să-și înmormânteze tatăl.

Geanta a fost uitată la o masă dintr-un restaurant din localitatea Dealul Negru, județul Argeș, unde femeia mâncase, și a fost găsită de Vasilica Bușcă, ospătăriță în localul respectiv de 17 ani, informează digi24.ro.

Proprietara genții a sunat la 112, dar nu mai spera că-și va recupera geanta cu banii din care intenționa să cumpere o casă când a fost anunțată de polițiști că cei 16.000 de euro au fost predați de un bun samaritean.

„Gestul a fost apreciat şi este unul demn de urmat de către mulţi cetăţeni. Ne bucurăm de ocazia de a promva o asemenea faptă”, spune Florin Popa, purtător de cuvânt IPJ Argeş, pentru sursa citată.

Femeie care a găsit geanta și soțul acesteia au spus că nu au văzut în viața lor o asemenea sumă, și că au predate geanta și banii “pentru că noi suntem oameni simpli, nu ne bucurăm de un venit venit așa din senin.