La bursa locurilor de muncă de la Onești, de vinerea trecută, nu au ajuns chiar toți angajatorii din oraș aflați în căutare de personal. Printre aceștia se numără și trei dintre cele mai cunoscute companii din România: Kaufland și Lidl – ambele parte a grupului german Schwartz, și DelGaz Grid – parte a companiei energetice germane E.ON.

Potrivit anunțurilor publicate pe site-urile specializate în recrutarea de forță de muncă, Lidl are nevoie de cinci oameni la Onești, doi pentru magazinul de pe strada Cireșoaia și trei pentru magazinul de pe strada Libertății.

DelGaz Grid caută șef formație operativă de lucru și electrician înlocuire contoare, acest post fiind pe perioadă determinată.

Kaufland are nevoie pentru supermarketul de la Onești de șef raion (după cum se menționează la rubrica “Cariere”, de pe site-ul oficial al companiei) dar și de vânzători, care se speră că vor fi recrutați dintre clienții magazinului. În acest sens, la un anumit interval de timp, printre anunțurile care promovează anumite oferte, la boxele din interiorul magazinului se prezintă și acest anunț.

Kaufland, Lidl și DelGaz Grid nu au fost prezente la bursa locurilor de muncă de la Onești, unde și-au depus CV-urile aproape 400 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă (detalii AICI).