FC Viitorul Curița va înfrunta în semifinalele Cupei României pe CSM Bacău, într-un preambul al viitoarelor confruntări din play-off-ul pentru promovarea în Liga a 3-a, după cum s-a stabilit în urma tragerii la sorți ce a avut loc la sediul Asociației Județene de Fotbal (AJF) Bacău, la mijlocul săptămânii.

FC Viitorul și CSM Bacău sunt singurele două echipe din județ care au anunțat, încă de la începutul sezonului, că au ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a, și care și-au și demonstrat superioritatea netă pe parcursul sezonului.

Atât doar că în timp ce FC Viitorul este neînvinsă în acest sezon, CSM Bacău a suferit o înfrângere, dar acest amănunt nu face cu nimic mai puțin atractiv meciul care va avea loc joi, 2 mai, de la ora 17.00, pe stadionul CSM din Onești, și care se anunță incendiar.

Iarba verde de acasă

Până la confruntarea cu CSM Bacău, băieții lui Adi Gheorghiu vor avea mai avea însă de îndeplinit o formalitate.

Într-un joc contând pentru etapa a 20-a a campionatul – seria “Valea Trotușului” – pe care îl domină autoritar, “alb-verzii” vor primi vizita formației Viitorul Urechești, locul 9 în clasamentul la zi.

Pentru că meciul va avea loc în Sâmbăta Mare (27 aprilie), gazdele au decis ca acesta să se țină în aerul puternic ozonificat de acasă, adică pe stadionul din Curița, unde a luat practic ființă echipa pregătită de Adi Gheorghiu. Cum spun și versurile melodiei interpretate de Mircea Rusu Band, “Iarba verde de acasă, să mă rătăcesc prin lume nu mă lasă!”

Și ora de începere este alta decât de obicei, startul partidei dintre gruparea de lângă Onești și Viitorul Urechești urmând a fi dat la 11.00.

Altfel, în cealaltă semifinală a Cupei României – faza județeană, se vor întâlni Măgura Cașin și Gloria Zemeș.