Oneștenii interesați să-și achiziționeze o mașină second-hand vor avea în curând posibilitatea să vizite parcul auto AUTOMOBILEROR.RO, aflat în curs de amenajare, pe strada Calea Mărășești, în spatele benzinăriei Mol de la ieșirea din oraș spre Bacău.

Parcul auto ocupă o suprafață de circa 2.600 de metri pătrați și dispune de o capacitate de peste 150 de mașini.

Compania AUTOMOBILEROR.RO vinde vehicule second-hand provenite din import și, aspect foarte important, numărul kilometrilor reali este certificat de factura de achiziție a mașinii din afara țării.

În momentul de față sunt disponibile spre vânzare un număr de 8 vehicule, printre care Skoda Octavia, VW Golf, Renault Latitude Business, Audi A3, etc. Toate detaliile despre mașinile expuse spre vânzare în parcul auto de la Onești se găsesc și pe site-ul companiei, www.automobileror.ro.

Ca modalități de plată sunt transferul bancar sau în rate bancare.

Clienții ATOMOBILEROR.RO trebuie să mai știe faptul că pentru toate mașinile noastre acceptăm orice test autorizat și că procurăm mașini din import și la comandă”, ne-au precizat reprezentanții parcului auto.

Parcul auto deschis la Onești va fi dotat, în scurt timp, cu un sistem de camere de supraveghere video performant și cu iluminat nocturn. În acest fel, parcul auto va fi deschis non-stop vizitatorilor.

Totodată, AUTOMOBILEROR.RO oferă spațiu de expunere (preluare în custodie) în parcul auto tuturor solicitanților, asta în condițiile în care Oneștiul este sufocat de zecile de mașinile second-hand expuse spre vânzare pe domeniul public, ceea ce contravine legii.

Astfel, în scurt timp, în schimbul unei taxe lunare, samsarii auto din oraș vor putea scăpa de toate grijile: mașinile pe care le oferă spre vânzare vor fi depozitate la loc sigur, supravegheate video 24 din 24 de ore, și nici nu vor mai sta cu teama că ar putea fi amendați de autorități.