Compania Blue Air nu va mai efectua, o perioadă de timp, o parte din cursele aeriene externe cu plecare de pe aeroportul din Bacău, din motive operaționale și economice, informează publicația online zdbc.ro.

Astfel, în perioada ianuarie – martie 2018, vor fi sistate cursele pe relațiile Bacău – Madrid, Bacău – Roma și Bacău – Bergamo.

Sursa citată precizează că cursa pe relația Bacău – Madrid nu va mai fi operațională deloc în perioada 17 ianuarie – 24 martie. Vor mai fi anulate cursele de Roma din fiecare zi de luni din perioada 22 ianuarie – 24 martie 2018 și cea spre Bergamo, tot de luni, din perioada 15 ianuarie – 24 martie 2018.

La Roma și la Bergamo se va putea ajunge de la Bacău cu zborurile din zilele de miercuri și duminică, respectiv din zilele de miercuri, vinery și duminică.

“Pentru cei care au achiziționat bilete deja, am pus la dispoziție rambursarea contravalorii acestora, aceasta fiind obligația noastră legală”, a declarat Florentina Tatu, purtător de cuvânt al companiei Blue Air, pentru sursa zdbc.ro.