Bărbatul de 61 de ani care a luat pe sus o fetiţă de 10 ani, pe bulevardul Oituz din Onești, săptămâna trecută, şi a ameninţat-o că o va răpi (detalii AICI), se află momentan după gratii, după ce Judecătoria Onești a emis pe numele lui un mandate de arestare preventivă de 15 zile (detalii AICI).

Mai mult, Iulian G. ar putea fi evacuat din propria casă, din cauza datoriilor. Perversul a intrat şi în vizorul ANAF, pentru că nu şi-a plătit taxele şi impozitele, instituţia demarând procedura de executare silită, scrie spynews.ro, care prezintă și un facsimil în acest sens.

Ancheta poliţiei în acest caz a fost declanşată după ce un bărbat a sunat la 112 şi a declarat că fetiţa lui, în vârstă de zece ani, a fost victima unei tentative de răpire. “Dragi părinți, vreau să trag un semnal de alarmă tuturor celor ce au copii, în special fete! Aseară (n.r. – marți seara), în jurul orei 20.00, fiica mea, în vârstă de 10 ani, s-a deplasat la mătușa ei, într-un bloc vecin, la circa 300 de metri de bulevardul Oituz 30, pentru a ridica niște acte, iar la întoarcere a fost acostată de un individ în jur de 45-50 de ani, cărunt, circa 170-175 înălțime, părul prins în codiță și care i-a spus: <Te-am prins, te iau acasă!> Fata, zbătându-se și țipând, a reușit să se elibereze și prin minune a fost ca în acel moment să strige și o doamnă care era pe bancă în apropiere, cu copilul. Am sunat la 112 și, în aproximativ 5 minute, poliția a venit la blocul nostru, iar apoi la 20 de minute și comisari de la Crimă Organizată pentru a lua declarații și căutarea acelui individ. Rog pe toți cei care îmi pot furniza informații despre acea persoană să îmi scrie în privat! Mulțumesc!”, a fost mesajul postat pe Facebook de tatăl fetiței agresate, de la care a plecat totul. Între timp, agresorul a fost identificat, reţinut şi arestat. (sursa facsimil: spynews.ro)